Tornar a l'inici...

Espai en el què ens podeu enviar les vostres crítiques, suggeriments, idees, propostes, felicitacions, missatges per als components de La Salseta i els altres grups que representem.

 
Nom :
E-mail :
Missatge (no s'accepten enllaços/links):

Accepto les condicions LOPD-LSSI.

 

Tots els camps són obligatoris.

La Salseta del Poble Sec es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els missatges que continguin llenguatge inapropiat, spam o altres conductes no apropiades en persones civilitzades.

Condicions LOPD-LSSI
D’acord amb la Llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter personal, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades en aquest formulari seran incloses en el fitxer automatitzat pel seu tractament informàtic als efectes de l’enviament d’informació comercial i informativa per medis electrònics. Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent, mitjançant escrit enviat a SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 9 1er D - 08150 Parets del Vallès (Barcelona).

JORDI PAULÍ

Per cert, amics!
M´he oblidat de dir-vos quelcom molt important! Aquesta sardana ha estat gravada en un CD anomenat SARDAXOU 5 per la formidable i divertida COBLA CONTEMPORÀNIA. Aquesta cobla podriem dir que en el món de la sardana té certes similituds amb La Salseta. Son una gent molt maca, engrescadora i valenta! Felicitats a ells també per aquest treball discogràfic.

Jordi Paulí

 

JORDI PAULÍ Saxo de La Salseta

Hola amics! Sóc en Jordi Paulí, el Saxo de La Salseta. Us faig saber que a part de la meva vida musical com a saxofonista de clàssic i modern...orquestres de ball, jazz, etc...he estat músic de cobla i tenorista. També sóc compositor de més d´una seixantena de sardanes...Dit això! Havia arribat el moment de dedicar una sardana a LA SALSETA DEL POBLE SEC. Tots coneixeu aquesta sensacional i genuina formació musical que tant ens ha fet gaudir de bones estones i festes majors. El que potser no tots sabeu, és que dins La Salseta hi ha uns grans professionals, uns grans músics i uns grans tècnics i molt millor persones. He estat en moltes formacions musicals i us puc assegurar que en cap m´he trobat tan a gust i feliç com a La Salseta del poble sec. Per tant he dedicat la sardana "VULL MÉS SALSETA" a tots els components començant pel xèrif Salvador i acabant per l´ultim dels membres del grup, tant músics, com tècnics de sò, llums i muntatge. Tots som una veritable familia.
També desitjo que us agradi la sardana a tots vosaltres, seguidors d´aquesta formació veterana i tan estimada.
Salut!
Jordi Paulí

 

Mercè Naval Biosca

Hola, M'agradaria demanar-vos un favor, el meu germà fa 50 anys a finals d'agost, i com és un seguidor vostre des de fa molt de temps, he pensat si en podrieu facilitar un poster, fotografia, o qualsevol material vostre personalitzat per a ell, crec que li faria molta il.lusió. Si es així ja en direu on puc recollir-ho per fer-li arrivar. Per cert es diu Pepe. Moltíssimes gràcies.

 

La Salseta

Osti Pep, com ho sentim. L'any que vé espero que arribeu sans i estalvis, us en devem una.
De moment la nostra solidaritat amb la teva companya que esperem ja s'hagi recuperat,

 

Pep. de Valls

Ei salseteros.
Després de seguir molts anys la Salseta,sembla que encara ens poden passar més anègdotes de les que ens han arribat a passar als vostres bolos.Aquí va la última.
Anavem la meva companya i jo,cap a veure la Slseta,a Vilabella,està clar,un classic que no pot faltar cap any.Feiem tard,com sempre,per tant pel camí del cotxe fins a la pista ja anavem sentint la música.Que bé que sonava,gairebé les cames anaven soles,i ens portaven fins al punt d´arribada:devant de l´escenari.
De sobte,la meva companya diu: uuiii!!!! quin mal!!!.Si amics s´havia torçat el tormell,amb un forat que hi havia al mig del carrer,un esguinç vaja.Ja ens veus,girant cua,a la pota coixa i cap a urgències,això si sentint la Salseta.
Quna conya l´endemà quan els amics ens preguntaven:vareu anar ahir a veure la Salseta?Si noi que hi varem anar,però ja t´ho explicaré quan siguis gran.
Sort que hi ha més dies que llangonisses, i Salseta per molts anys. Salut!!

 

ASTERIA PARRA CELAYA

Ei nois, que la darrera foto del dia 14 d' agost d' enguany d' Arenys de Mar, és la mateixa que la d' Arenys de Munt.
A veure si la veiem aviat.
Gràcies

 

Astèria Parra Celaya

Hola Savador:
Esperem el vostre concert a Arenys de Mar el proper dissabte 14,però et vull preguntar si penseu fer el programa curt o el llarg, és a dir, a quina hora plegareu .
Tot si no plou, clar...
Com estem tan animats, ens volem quedar fins al final, sigui l' hora que sigui,i després anar a menjar xocolata ambb xurros, val ?
Malgratla nostra edat, com la teva...
Esperem el dissabte
Fins aviat

 

Cris

Com pot ser que no estigui a primera fila al moment "foto" del Pep a Vilabella? això no pot ser! no vau avisar? ;)

Petons i fins aviat!

 

Meritxell

Sou genials,unics,aconseguiu que any rere any Sant Julià vibri. Us estimem, i fins aviat a l'Aldosa.

 

SERGI BOMBIN

EI SALSETEROS, COM VA L'ESTIU, ¿ ENS VEUREM PER SABADELL AQUEST SEPTEMBRE ?

AIXI HO ESPERO.

FINS LA PROPERA ''''''''''
BON ESTIU I BON ROTLLO PER A TOTES I TOTS¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

 


1...56789101112131415...92


 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 14 B - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 659 79 83 09 - salseta@salseta.cat
nota legal - crèdits