Tornar a l'inici...
 
 
Productes

 

Ja està a la venda el CD I DVD DELS 30 ANYS DE LA SALSETA DEL POBLE SEC !!!
El CD amb les 21 cançons més importants de la història del grup amb tres temes de nova gravació. El DVD amb més de 4 hores d'imatges dels 30 anys de La Salseta.

 

També pots adquirir la samarreta LA SALSETA, 30 ANYS EN DANSA.
Una sammarreta de màniga curta i color negre amb la imatge de La Salseta i el logo commemoratiu, per només 10€ + despeses d'enviament.

La Salseta del Poble Sec vista per Joan-ignasi Ortuño

Ens passem mitja vida buscant el sentit de la vida, sense adonar-nos que el que cal és posar-li sentits a la vida. Sentits, sentiments, emocions, passió, salsa... He dit salsa? Els de La Salseta del Poble Sec porten mitja vida, gairebé (trenta anys), fent aixó mateix, posant-li salsa a la vida. Aquests dies, el Salvador Escribà, el sobrevivent de la banda, no es cansa de repetir que quan la van batejar amb aquest nom, La Salseta, es referien a l’ambient (“l’ambientillo”, diu ell) que sempre l’ha envoltat en les seves actuacions. I el cuiner Ferran Adrià (que acaba de dissenyar una fórmula culinària per a celebrar, gastronòmicament parlant, aquest 30 Aniversari) diu que Salseta és sinònim de festa.

Doncs aixó és el que intenta recollir aquesta exposició, ambient i festa, on hi trobareu paperets i banderins, petjades de balladors i balladores, calderes, fotografies entranyables, partitures engabiades, objectes inversemblants, cartells plens de records, retalls de diaris, bidons urbans, pots de salsa, lletres de cançons originals, cocodrils inflables... Repeteixo: Ambient i festa! Si voleu gaudir de la veritable salsa de la vida, en tots els sentits, és a dir, de la veritable Salseta, ja ho sabeu. Hi sou tots convidats!

Joan-Ignasi Ortuño
Periodista

 


Veure fotos de l'exposició


Veure fotos de la maqueta
(Realitzada per José Luís Salmeron)


 

Joan-Ignasi Ortuño és periodista, treballa periòdicament. Especialitzat en espectacles, acostuma a això, a fer l’espectacle (per exemple, és el responsable d’un muntatge escènic titulat ‘Oh! Menage (Ala PoeSía)*’, que s’ha presentat a la Marató de l’Espectacle 2007 de Barcelona, i d’una exposició del mateix títol que ha ‘decorat’ l’ Ateneu Barcelonès aquest mes de maig). De petit ja li agradava sucar, però no fou fins les acaballes de la dècada dels 70 (coincidint, probablement, amb el naixement de La Salseta del Poble Sec), quan va a començar a sucar de debò. I des de les hores fins a les hores! Bé, diuen que qui no plora no mama, però ell prefereix riure i sucar.

Han col·laborat en la realització d’aquesta exposició Rosó Parera, Montserrat Solé i Salvador Escribà.
Fotografia del cartell: Elizabeth Maldonado. 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 14 B - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 659 79 83 09 - salseta@salseta.cat
nota legal - crèdits