Tornar a l'inici...
 
Estem publicant alguns videos de concerts, videoclips, i altres a la web de Youtube. En aquesta pàgina els anirem afegint tots. No us ho podeu perdre !!!
Video de la presentació gràfica de la xerrada sobre la història de La Salseta del Poble Sec feta l'any 2011 al barri barceloní per Salvador Escribà.
De fons sona la cançó 'Nits de ball' del segon disc de la banda (Sarau, Ariola 1982) (M/ Pep Roger; Ll/ Salvador Escribà)
En directe La Salseta del Poble Sec a la Revetlla de Sant Joan de l'any 1990 als jardins de TVE a Sant Cugat.
La cançó que interpretem aquí és "Els monjos de Sant Bernat" inclosa en el nostre disc "Estic content que rutlli" (Salseta Discos 1996)


 Un trosset de "Me voy pal pueblo" per una de les primeríssimes Salsetes. Era 1978 en qualsevol barri de Barcelona. Quines ganes de ballar que tenia el personal!!'Un tomb a la fira' del disc "Patrañas bélicas" (Salseta Discos 1986). Video del programa 'Música vista' de TV3 de l'any 1987


 La Salseta del Poble Sec: "Polka misèria"
Video oficial de Polka misèria, tema del disc "A sucar!"
Realització: Santa Claus FilmsLa Salseta del Poble Sec a l'envelat de Banyoles el mes de maig de 1996 en la Festa del 1r aniversari de Banyoles TV.
Un recorregut de cançons populars de diferents contrades:
- La fera ferotge de l'Ovidi Montllor (País Valencià)
- Askatasuna (Euskalerria)
- Se li veia l'os (Ponent)
- Imaste dio (sirtaki de Mikis Theodorakis- Grècia)
- Ashishito (fanfàrria del País Basc)
- Tots trempant/Himne del Barça (Principat)
- Bandiera rossa (Himne del Partit Comunista italià- PCI)
- Los borratxos de Castelló/No en volem cap (País Valencià)


 Lliurament de la medalla d'or de Barcelona a La Salseta del Poble Sec .
El dia 9 de març de 2015 al Saló de Cent de l'Ajuntament de BarcelonaLa Salseta del Poble Sec amb la cançó "Maria de Bahia" a TV3 l'any 2001


 Especial 25 anys de La Salseta del Poble Sec a TV3Entrevista a Salvador Escribà de La Salseta del Poble Sec a TV Sabadell Vallès el gener de 2022.
Any de celebració dels 45 anys de La Salseta


 Un tomb a la fira, amb conga final de l'acte de concessió de la Medalla d'Or al Mèrit Cultural a La Salseta i la Plateria el dilluns 9 de març de 2015.
Saló de Cent de l'Ajuntament de BarcelonaLa Salseta: Like a rolling stone
Festes de la Mercè. Portal de la Pau de Barcelona


 La Salseta del Poble Sec. Hotel California
Festes de la Mercè 1999
Portal de la Pau. BarcelonaLa Salseta toca "Adios compay gato" del seu doble CD Directe als peus


 La Salseta del Poble sec. "Directe als peus: Jumilla"
Festes de la Mercè 1999
Portal de la Pau. BarcelonaMaria Isabel
La Salseta del Poble Sec "Directe als peus"


 "Momentos" (bolero-son)
La Salseta del Poble Sec. "Directe als peus"
Festes de la Mercè 1999
Barcelona. Portal de la Pau"Millor això que no agafar l'escarlatina"
La Salseta del Poble Sec Directe als peus
Festes de la Mercè 99
Barcelona. Portal de la Pau


 La Salseta tocant "Maria Cristina" a la Plaça el Sortidor del Poble-sec. Concert dels 30 anys. 13 de juliol de 2007La Salseta del Poble Sec "Pupurri son cubano" Revetlla de Sant Joan 1990. Tibidabo TVE


 Auca sonora dels 35 anys de La Salseta estrenada el 17 de maig de 2012 a Luz de Gas en el concert de celebracióEls Matins de TV3 es van fer ressò de la celebració dels 35 anys de La Salseta. La banda de ball va intepretar "A sucar" i Salvador Escribà va ser entrevistat. El dimecres 16 de maig de 2011


 La Salseta del Poble Sec 35 anys. BTV "Jo que sé". Carles Flavià entrevista Salvador Escribà amb motiu de la celebració dels 35 anys de La Salseta. Dimecres 16 de juny de 201235 anys de La Salseta del Poble Sec. Festa a Luz de Gas. "Vine nena" amb Bailongu i Albert Such


 La Salseta en rigurós directe toca "Mardi Gras Mambo" al programa "Divendres" de TV3 el dia 23 de juny de 2011 (Revetlla de Sant Joan)La Salseta del Poble Sec actua en directe rigurós al programa "Divendres" de TV3 la revetlla de Sant Joan de 2011. Va tocar les cançons: Frenesí, El meneito i Vine nena.


 La Salseta del Poble Sec interpreta Tàpies Variades, sintonia del programa hómònim de Catalunya Ràdio presentat per Pere Tàpies. Estrenat el dissabte 3 d'abril com a presentació musical de l'espai gastronòmic, és una composició de Joan A. Reyes,En Salva i Rafa de La Salseta a l'Hora Q de TV3 amb una versió del "Hasta luego cocodrilo" feta per Quim Vila i dedicada a Pasqual Maragall: "Au Pasqual que ara vius tranqui"


 La Salseta interpretant "A sucar" a TV330 anys de La salseta. Reportatge vilaweb


 039 en directe (2007) Video realitzat per Jordi DíezVideo animat d'un fragment de la cançó Maria Cristina inclosa en el disc "Directe als peus" de l'any 2000. Realitzat per Jordi Díez "La història de Juan Xupitu" rumba que La Salseta va gravar l'any 2005 per a la campanya Ballem en catalàPresentació del CD-DVD "30 anys en dansa" al Pinotxo del Mercat de la Boqueria el juny de 2007. Fet per Jordi Díez


 "Estic content que rutlli", video de la cançó que dóna títol al disc que la Salseta va treure l'any 1996Exposició "30 anys de La Salseta del Poble Sec" celebrada el juliol de 2007 al Centre Cívic l'Escorxador del Poble-sec. Video realitzat per Jordi Diez. Fons musical: "Golfu de roses i cabu de creus"


 Lliurament a Ferran Adrià de la partitura de la rumba que La Salseta li ha dedicat en agraïment per la salsa que el cuiner li va dissenyar pels 30 anys de la bandaVídeo "¡Más tequila!¡Por favor!" del disc "A sucar!" (2008)


 Cercavila nocturna a càrrec del Gegants d'Arenys de Mar i ball amb la Salseta del Poble Sec, dins la programació de les Festes de Sant Roc 2008 a Arenys de Mar."Polca Misèria" del disc A Sucar! (2008)


 Videoclip del tema "Al patró no li agrada l'ofici"Ferran Adrià del Restaurant El Bulli (Roses) descobreix el gust de La Salseta. El cuiner català ret homenatge a l'orquestra amb una salsa, amb motiu del seu 30 aniversari.


 Videoclip del tema "Dorm al meu costat"Videoclip del tema "Sota una palmera i ben fumat"


 Videoclip del tema "Rockin' all over the world"Videoclip del tema "Vine Nena" del CD "Directe als peus"
 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 14 B - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 659 79 83 09 - salseta@salseta.cat
nota legal - crèdits