Tornar a l'inici...
 
Productes

 

Ja està a la venda el CD I DVD DELS 30 ANYS DE LA SALSETA DEL POBLE SEC !!!
El CD amb les 21 cançons més importants de la història del grup amb tres temes de nova gravació. El DVD amb més de 4 hores d'imatges dels 30 anys de La Salseta.

 

També pots adquirir la samarreta LA SALSETA, 30 ANYS EN DANSA.
Una sammarreta de màniga curta i color negre amb la imatge de La Salseta i el logo commemoratiu, per només 10€ + despeses d'enviament.

L'estiu concentra la major part de les activitats commemoratives del 30 Aniversari de La Salseta

 

Aquest mes de juliol, el barri del Poble-sec i, amb ell, tota Barcelona i, amb ella, tota Catalunya, serà més 'salsetero' que mai. La celebració del 30 aniversari de La Salseta del Poble Sec (ja es troba al mercat un disc recopiltori commemoratiu, i el cuiner Ferran Adrià ha dissenyat una fórmula culinària amb el nom de La Salseta) arriba al seu moment més àlgid en el setè mes de l'any, que acollirà, entre altres esdeveniments, un gran concert, un ressopó de Pep Salsetes, un aperitu Moritz i una exposició de Joan-Ignasi Ortuño, i tot al barri barceloní del Poble-sec. La Salseta del Poble Sec, que també és més Salseta que mai amb motiu d'aquestes les seves tres primeres dècades d'existència, afronta doncs el seu present i el seu futur immediat amb una vitalitat envejable i la força, la salut i l'energia pròpies de qui és, una institució que ha arribat a la seva maduresa en plenitud de facultats, que és la salsa de La Salseta del Poble Sec.

El concert commemoratiu dels '30 anys en dansa' que porta La Salseta se celebrarà el divendres, 13 de juliol, a la plaça del Sortidor del Poble Sec de Barcelona i aplegarà nombrosos amics de la banda, tant a dalt com a baix de l'escenari. Abans, però, la festa haurà començat amb un parell d'hores d'anterioritat, amb la participació de les diferents entitats de cultura popular del barri. Els actes s'emmarquen dins la Festa Major del Poble-sec d'enguany, i serà precisament el líder de La Salseta, Salvador Escribà, qui pronunciarà aquella nit el pregó oficial de la festa. Tanmateix, emmig del concert, el cuiner català Pep Salsetes farà la seva aportació personal a la festa i al seu bon nom amb un ressopó, on s'oferiran patates bullides, amanides amb quatre exquisides salses casolanes elaborades pel popular i erudit cuiner.

Sota el títol Aperitiu Moritz (la prestigiosa marca de cervesa catalana també ha volgut afegir-se d'aquesta manera a la commemoració, copatrocinant el concert i altres actes de la mateixa) se celebrarà, el dissabte 14 de juliol, a partir de les dotze del migdia, una festa amb un gust molt especial, doncs es degustarà una salsa també molt especial i elaborada, tanmateix, amb motiu d'aquest 30 Aniversari. En la preparació d'aquesta salsa hi col·laborarà la reconeguda salsa Espinaler de Vilassar de Mar, que, curiosament, fa trenta anys que s'embotella. Salseta del Poble Sec, Moritz i Espinaler són, doncs, tres 'marques' catalanes que han unit esforços per tal de tirar endavant una trobada popular i festiva que reunirà a nombrosos amants de La Salseta.

Per ultim, el tíltol 'A sucar!!!' (un joc de paraules que catalanitza el reiteratiu 'Azúcar!' amb el que Celia Cruz amenitzava les seves cançons) serveix per definir tant la gira que aquest estiu està realizant La Salseta per nombroses i diferents poblacions de tot Catalunya com l'exposició que el periodista Joan-Ignasi Ortuño (“La Salseta del Poble Sec vista per Joan-Ignasi Ortuño”), inaugurarà al Centre Cívic El Sortidor el dia 4 de juliol a les 19'30 hores, i a la que han confirmat la seva assistència, entre d'altres, el cantautor 'gàlactic' però fill del Poble Sec, Jaume Sisa. L'exposició, que romandrà oberta fins que s'acabi la Festa Major, el 22 de juliol (amb un horari que va de dilluns a dissabte de les 17.00 a les 21.00 hores i els diumenges, de les 10.00 a les 14.00 hores) visualitza d'una manera lúdica i festiva aquests sis lustres d'existència de La Salseta, amb fotografies, dibuixos, lletres de cançons, cartells, partitures i objectes i elements diversos, que li configuren un to original i sense precedents en un muntatge d'aquestes característiques.

  • Dia 13 de juliol, a la plaça El Sortidor del Poble-sec a Barcelona, a les 23.00 hores, gran concert commemoratiu, '30 anys en dansa', amb la participació dels músics amics de La Salseta.
  • Dia 13 de juliol, a la plaça del Sortidor del Poble Sec, al voltant de la mitjanit. Gran Ressopó amb les salses d'en Pep Salsetes.
  • Dia 14 de de juliol. Aperitiu Moritz. A la plaça del Sortidor a partir de les 12 del migdia. La salsa serà elaborada per Espinaler.
  • Del 4 al 22 de juliol, exposició 'A sucar!!! La Salseta del Poble Sesc vista per Joan-Ignasi Ortuño'. Tel. 934434311
    [veure detalls +]
 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 14 B - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 659 79 83 09 - salseta@salseta.cat
nota legal - crèdits