Tornar a l'inici...

Espai en el què ens podeu enviar les vostres crítiques, suggeriments, idees, propostes, felicitacions, missatges per als components de La Salseta i els altres grups que representem.

 
Nom :
E-mail :
Missatge (no s'accepten enllaços/links):

Accepto les condicions LOPD-LSSI.

 

Tots els camps són obligatoris.

La Salseta del Poble Sec es reserva el dret d'eliminar i/o modificar els missatges que continguin llenguatge inapropiat, spam o altres conductes no apropiades en persones civilitzades.

Condicions LOPD-LSSI
D’acord amb la Llei 15/99 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter personal, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades en aquest formulari seran incloses en el fitxer automatitzat pel seu tractament informàtic als efectes de l’enviament d’informació comercial i informativa per medis electrònics. Així mateix s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos en la legislació vigent, mitjançant escrit enviat a SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 9 1er D - 08150 Parets del Vallès (Barcelona).

sara

Hola, Joan!!
Volem saber per on tocareu al gener, febrer...
Que l'any s' acaba i l' hivern és fa molt llarg i fred, sense escoltar un COM RUC EN PRIMAVERA.

SALUT I RATAFIA

 

Miky Oller

salva ahir ens ho varem pasar de conya la julia i jo ens veiem el dia 5 a sant andreu una abraçada campio

 

La Salseta del Poble Sec

Ei Cristina: El diumenge a Rosselló comencem a les 20:00 a l'envelat de Festa Major.

 

Cristina Culleré

Hola Salva, com estas??
Dissabte vindrem una colleta de Belianes a Hostafrancs per celebrar amb vosaltres l'Aniversari de la Violant que justament dissabte dia 10 fa anys. per això us voldria demanar que li dediquéssiu la canço "Mardi Gras Mambo" que li encanta. Li comentaré al Txabi també, per que com aquest tema el fa ell, així entre l'un i l'altre no us en descuidareu!!.. jaja

Apa doncs, moltissimes gràcies per endavant i ens veiem dissabte!

Nota: Per cert a quina hora comença la sessió de nit a Rosselló el diumege?

petons.

 

Txabi

This is for Phil:
Sorry for the delay but I was just waiting from some news from the Hotel's Manager. Bad news, indeed. We're not gigging there this season. They lowered their budget and get another band from Andorra. I guess they're amateurs and consequently a lot cheaper. They fired us and the other band (The guys who played during the weekend). And they reduced the show dates up to 4 nights a week. I'm really sorry and hope you let the Manager know your opinion about the new band if you go there for holidays. Thanks anyway for your interest, it would have been great if we met us again in Arinsal this season. Best Regards and Keep on Rockin' mate!

 

Carme Avellaneda Triadó

oohhhh!!! vale, el meu correo es: Karmeta28@gmail.com
Ja m'han dit que et vàren veure per santa coloma el diumenge!!!! va anar be????
Gràcies Salvador!!!!!

 

Salvador Escribà (La Salseta del Poble Sec)

Hola Carme: Si no l'he penjat és per què ha sortit cremada i les cares no es veuen. Dona'm el teu mail i te l'envio a tú ja!

 

Carme Avellaneda Triadó

Hola Salvador!!!!!
Volem la foto del bolo de Santa Coloma de farners, que a la pàgina web de la salseta, encara no surt!!!!!
Salut i gràcies!!!!!!

 

Anna

Hola a tothom !!
El concert de Calella: UNA CANYA !!! i la il-luminació, tot un espectacle !!! les meves felicitacions per al tècnic de llums.
Salut i espero que torneu l'any que vé!!!

 

La Salseta

Jovent de la vila independent d'Arenys de Munt: Gràcies pel vostre suport. Esperem gaudir com sempre de la vostra presència i de l'ambient que sempre ens heu donat quan estem a prop del vostre poble. La Salseta sempre us tindrà un reconeixement.

 


1...89101112131415161718...91


 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 14 B - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 659 79 83 09 - salseta@salseta.cat
nota legal - crèdits