Tornar a l'inici...
 
 

Xesco Boix- Encara ens encantes "Disc d'homenatge a Xesco Boix"

El CD inclou cançons del repertori de Xesco Boix interpretades per alguns dels animadors (tots membres de l'agrupació AMAPEI) que vint-i-cinc anys després es dediquen professionalment als espectacles d'animació per a infants.
S'hi poden trobar cançons com « El gripau blau », « Mama caca », « Conec una dona » (amb la col.laboració de Tortell Poltrona) i... altres
Aquesta edició és definitiva i millora la que es va publicar l'any 2009 per a distribució exclusiva dels components d'AMAPEI.

“25 anys després que en Xesco Boix agafés la seva bicicleta i marxés a fer un tomb, les seves cançons i la seva veu encara són molt vives entre nosaltres. Ell va obrir-nos un camí i ens va ensenyar a fer d'animador i a treballar pels nens i nenes des de la música i la cultura popular. És per això que els que avui en dia tenim la sort de poder seguir fent aquesta feina volem recordar que en Xesco encara és vigent i que continuem omplint places, carrers, escoles, auditoris,… Gràcies. “


 

 

Xesco Boix: Encara ens encantes
Hola (Oriol Canals); Marieta vola vola (Pep Puigdemont); L'aranya (Noè Rivas); Tinc un conill (Amadeu Rosell); Si tu et vols divertir (Jordi Tonietti); El Gripau Blau (Jaume Barri); Una mosca volava per la llum (Fèlix de Blas); Un peixet en el fons de l'estany (Corrandes Animades i Ester Benito Manzano); Abiyoyo (Articulat); Mama caca (Oriol Canals); Conec una dona (Roger Canals i Tortell Poltrona); Cançó dels oficis (Itakart); El dit (Jaume Ibars); Un cel blau per sostre (Can Cantem i la Caliu's Band); Si ens deixésim de romanços (L'Ou Ferrat); Tenc un ca (Jaume Barceló); Ai, adéu (Colla de Sant Privat d'en Bas)

 CD: 8 €

Xesco Boix: Encara ens encantes

 

 

 
u.
u.
u.
u.
u.
 
u.
u.



 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 14 B - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 659 79 83 09 - salseta@salseta.cat
nota legal - crèdits