Tornar a l'inici...
 
 

Quim Vila QUIM VILA & eutanàsia col•lectiva

"Quina merda tot"

Quim Vila, moianès (11 maig del 68) afincat a Sabadell ha aconseguit convertir en espectacle teatral les seves dues grans passions: la música i l'escriptura. Amb ja tres discs a l'esquena i conegut per les seves col.laboracions televisives i radiofòniques ens proposa “Quan l'alegria és a la sala, la tristesa puja l'escala” un show a base de monòlegs irònics i cançons satíriques on, escortat pel seu combo de luxe Eutanàsia Col•lectiva, esquartera els més sagrats tòpics de l'ésser humà... El periodista Xavi Planas defineix al músic de Moià així:

“Si des de l'altra riba poguessin veure tot el que es cou en aquesta, Sigmund Freud, Pompeu Fabra i Groucho Marx coincidirien en el desig d'escoltar les cançons de Quim Vila. El psiquiatre hi detectaria uns exemples magnífics per veure cap on evoluciona al segle XXI la psicopatologia de la vida quotidiana. El gramàtic hi trobaria un material sucós per plantejar-se com normativitzar el català recollint unes opcions lingüístiques que no existien en el seu temps. L'humorista hi descobriria uns jocs d'idees i de paraules que li farien pensar en una ampliació de la seva família amb un llunyà descendent per la banda de Moià.”


 

www.quimvila.com



 

 

Cançons d'intents d'un país/1 (2012)
En aquest nou CD Quim Vila repassa amb ironia i sarcasme les virtuts i misèries de la nostra societat amb un enfoc potser fins ara inusualment polític, agafant aquest cop com a referència, segons paraules textuals de l'autor, les influències i traumes melòdics i harmònics rockers de la seva infantesa musical.

Títols de les cançons:

No vull sortir de la presó; Ai Catalunya..; Apologia del frau, Analgèsia blaugrana; La conselleria de vergonya aliena; El meu país és ben parit (però deixat estar...); L'esquerra milionària; La mà al calaix; L'ocàs del Déu; Ara toca independència

 CD: 9 €

Cançons d'intents d'un país/1 (2012)

 

 

Moltes gràcies (2011)
Doble CD en format digipack amb un llibret de 20 pàgines. El primer CD enregistrat al plató de l'Hora Q de TV3 i al Mas Can Jordà de Collsuspina. El segon CD contè tretze cançons gravades en directe a la Nova Jazz Cava de Terrassa.

CD-1:Nadal per tornar a baix ;No sé viure sense l'estrés; Profunditat emocional amb superficialitat comercial; Epitafis; Esquizofrènia; carnaval reversible; Cap més oferta si us plau?; La llei de murphy; Ets com Bush; Si no ho faig...

CD-2: Què cony vols...?!?; No ho puc sofrir; Storyboard; A Europa tenim la tita petita; La festa; Amor de la ceba; L'esperit de Nadal; M'agrada tot de tu menys tu; Trunyomàquia; El vers de la núvia; Segurata, perquè em vols trencar la pinyata?; Control-Alt-Suprimir; M'ho ha dit la veu

 CD: 12 €

Moltes gràcies (2011)

 

 

Nadales amb ritme (2011)
Nadales simpaticotes, modernitzades
i amb les lletres tradicionals tunejades,
que reflexionen sobre els continguts
paradoxals i misteriosos que cantem sense pensar!!!

El dimoni escuat (shuffle rock), El pilar de tres campanes (rumba), El rabadà (country), El Noi de la Mare (reggae), Nadal blanc (swing), Rudolph, el ren del nas vermell (rock), Les dotze van tocant (country blues), Els peixos del rierol (ska), Fum,fum,fum (salsa), Un "bitxo" perdrà la crisma (cumbaià metal)

 CD: 9 €

Nadales amb ritme (2011)

 

 

 
u.
u.
u.
u.
u.
 
u.
u.



 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 14 B - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 659 79 83 09 - salseta@salseta.cat
nota legal - crèdits