Tornar a l'inici...

I ja van 35 anys i cada últim dia de la Festa Major de Sant Julià de Lòria a Andorra, La Salseta fotent marxa i alegria al personal que són els fills i...potser algun net d'aquells que ballaven amb nosaltres. La foto és de dos quarts de sis de la matinada amb la gent resistint-se a que s'acabi la Festa!! A més ja tenim incorporat al nostre repertori l'himne de la Festa major dels lauredians, magnífica cançó de Pep Bordes i Patxi Leiva (Sant Julià oh... oh...)

Veure més fotos + 

 


 
AGOST  2014

Dissabte 30
Cervera
Akelarre 2014.
Plaça Major a dos quarts d'una de la nit

Veure tots els concerts +

 

Trobaras aquest i molts altres discs a la nostra botiga online...

Anar a la botiga +


 

Aquí podràs trobar tant els discos de la Salseta com d’altres grups catalans (Umpah-pah, Sopa de Cabra, Karda Fàstik,...). Pots veure les cançons de cada disc i comprar-ne tants com vulguis.

Anar a la botiga +

 

- PLATERIA VS SALSETA 38 X 40
- LA SALSETA A RÀDIO BARCELONA "Espècies protegides"
- La Salseta del Poble sec participa en un col.loqui sobre Festes Majors a Catalunya Ràdio


 

Des d’aquí pots contractar actuacions, no només de la Salseta del Poble Sec, sino també d’altres com Quim Vila, Oriol Canals, Freddy and the Playboys i de Dídac. A més pots fer un tastet d’alguna de les seves cançons.

 

 

Ens trobareu a diferents xarxes socials:

Youtube - Canal de La Salseta +
Facebook - Salvador Escribà +
Facebook - Amics de La Salseta del Poble Sec +
 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 9 1er D - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 93 5730167 - Fax 93 5623155 - salseta@salseta.com
nota legal - crèdits