Tornar a l'inici...
 
 

La Salseta del Poble Sec La Salseta del Poble Sec, a l'avantguarda
de la musica de ball a casa nostra

Tothom suca amb La Salseta

El nou disc ratifica el tarannà innovador
i creatiu de la popular orquestra barcelonina‘A sucar!', el flamant nou disc de La Salseta del Poble Sec, és ja al carrer. En uns moments difícils per a la indústria de l'espectacle en general, i per a la música de ball en particular, l'esforç de treure al mercat un producte de la qualitat del CD de la veterana orquestra barcelonina mereix, si més no, l'atenció de tothom.

La Salseta del Poble Sec és molt més que un punt de referència dins del panorama musical a Catalunya (i durant més de tres décades): és un focus de creativitat artística sense massa precedents a casa nostra. Els 17 temes inèdits de ‘A sucar!', ‘nous de trinca', que toquen tots els ‘pals' musicals i que freguen totes les emocions humanes, en són el millor testimoniatge, i fa entendre, sense cap dificultat, que La Salseta del Poble Sec s'allunya molt del concepte de les orquestres de ball a l'ús.

No és casualitat que La Salseta del Poble Sec sigui una banda reconeguda arreu i que molts dels seus temes formin part, ja, de l'imaginari col.lectiu de tot un país i, a l'hora, de vàries generacions. Ara, per si tot això no en fora prou, La Salseta del Poble Sec s'ha immers en un esforç musical, artístic, tecnològic i humà que deixarà bocabadats a tos els seus incondicionals, que son milers, i també aquells que, per circumstàncies de la vida, i per increible que pugui semblar, encara no s'havien donat compte de la seva existència.

A l'avantguarda, doncs, de la música de ball (encara que no hi ha cap orquestra a Catalunya amb les característiques de La Salseta, tot s'ha de dir), La Salseta és una banda actual, dinàmica, fresca, jove, divertida, puntera, contemporània, plena de salut, que te molt a dir en el panorama musical que ens envolta.

‘A sucar!' destaca per la qualitat musical de les seves cançons i l'atreviment dels seus continguts. Temes molt ben elaborats, amb estils diversos, amb lletres que volen testimoniar el sentir de la societat actual (de la solidaritat a la gresca canalla, sense manies) sense oblidar, mai de la vida, la marxa i el ritme que fan que els cossos es facin i es desfacin davant d'un escenari. Què es podia esperar d'una formació orquestral que ‘només' te 30 anys, es a dir, que es troba en la flor de la vida? Són els joves i, sobre tot, els ‘joves d'esperit' els principals beneficiaris (potser benefactors, tanmateix) de la música de La Salseta del Poble Sec.

L'orquestra que ens va fer sortir al carrer en els temps, no tan allunyats, de la transició i què ens ha mantingut, malgrat el desencís popular dels darrers anys, als envelats i les places dels pobles de les festes majors, continua fidel als seus principis. Perquè hi ha principis que mai no acaben. Aquest estiu, tothom a sucar amb La Salseta del Poble Sec!

Joan-Ignasi Ortuño
Periodista 

 

A sucar!
CD de llarga durada amb 17 temes i una durada aproximada de 73 minuts de música.

El diablo; La salsa de l’adrià; Barcedona (Barcelona és dona); Mardi gras mambo ; Más tequila por favor; El “golfu” de roses i el “cabu” de creus; Alta tensió (sota el cel de Bescanó); A sucar!; Cants de la resistència; Com un ruc en primavera; Polca misèria; 30 anys en dansa; Adéu andreu; Cumbia campesina; La història de Juan xupitu; Tell me what you see in me; Jack & Johnny

 CD: 13 €

A sucar!

 

 

30 anys en dansa
*CD amb els 21 temes més representatius de La Salseta:

Pupurri cha cha chas: frenesí, capullito de alhelí, me lo dijo adela, me voy pa’l pueblo, el huerfanito (*); La puerta verde (*); Doctor brujo (*); 039; S’ha acabat el joc; Can’t buy me love; Millor això que no agafar l’escarlatina; Patacon pisao; Un tomb a la fira; Dorm al meu costat; Vine nena; Ei company!; Hasta luego cocodrilo; Al patró no li agrada l’ofici; Maria de Bahia; Green river; Treballo la nit; Els monjos de Sant Bernat; Jumilla; Sota una palmera i ben fumat; Twist and shout;
(*) enregistrats de nou el març de 2007


*DVD de més de 4 hores de duració amb concerts, clips, galeries de fotos, discos, entrevistes, etc… d’aquests 30 anys.

 CD+DVD: 15 €

30 anys en dansa

 

 

Cops Amagats
La ciutat; Cops amagats; Porta'm sempre dins el teu cor; Tota la nit; Al final de l'escapada; One and one; Suisida; No sé perquè; Malnom; Cops amagats 2; Només una cançó de bressol

 CD: 5 €

Cops Amagats

 

 

Directe als peus
(Disc 1): Time is tigh; Cuándo; María Cristina; Momentos; Adiós compay Gato; The hippy hippy shake; Molina; Can't buy my love; Let it be; A bailar el toca toca; María de Bahía; Ain't she sweet (xarleston); A hard days night; She love's you; Vine nena.
(Disc 2): Sota una palmera ben fumat; Soul limbo; Dorm al meu costat; Hasta siempre (Che Guevara); Melindro's dance; Ei, company; Pecos bill; Jumilla; Hotel California; Almost saturday night; Hey tonight; Like a Rollin Stone; Hasta luego cocodrilo; Twist and shout; Merry Melodies (dibuixos animats).

 CD: 15 €
 K7: 6 €
 Video: 5 €

Directe als peus

 

 

Himne del Joc de la Botifarra
1. Pal llarg
2. Pal Curt
3. Sense Pal

 CD: 4 €

Himne del Joc de la Botifarra

 

 

Estic content que rutlli
Cara A: Què esperes per ser feliç?; Maria de Bahia; Txing Kong; Millor això que no agafar l'escarlatina; En Pinxo i en Panxo.
Cara B: Estic content que rutlli; Com tot cristo; Els monjos de Sant Bernat; Al patró no li agrada l'ofici; Amor tropical.

 CD: 10,20 €
 K7: 6 €

Estic content que rutlli

 

 

Treballo la nit
Cara A: Vine nena; Treballo la nit; Seria tan fàcil; Com un cavall boig; La nit de la iguana.
Cara B: No te me'n vagis; S'ha acabat el joc; Una obsessió; Dona de gel; Dorm al meu costat.

 CD: 10,20 €
 K7: 6 €
LP: Esgotat

Treballo la nit

 

 

De parranda
Cara A: Me tiene amarrao; Como camina María; A cual piso; La parranda.
Cara B: Locas por el mambo; Llámenlo San Nureyev; Un chico de mi pueblo; A media noche.

 K7: 5 €
 LP: 9 €

De parranda

 

 

Patacón pisao
Cara A: Patacón pisao; Viva la vida; Muévete un poco.
Cara B: I should have known better; I want to hold your hand; Twist and shout; Get back.

 K7: 5 €
LP: Esgotat

Patacón pisao

 

 

Ei... Company!!!
De "Patrañas bélicas":
Patrañas bèlicas; 039; Yo soy americano; Havaneres i Llavaneres; Oh, gran Manitú!; Mi oportunidad; Sra. Enriqueta; Te voy a zampar; Ei company!; Un tomb per la fira
De "Patacón Pisao":
Patacón pisao; Viva la vida; Muévete un poco
De "La Salseta canta Beatles":
I should have known better; I want to hold your hand; Twist and shout; Get back

 CD: 10 €

Ei... Company!!!

 

 

Patrañas bélicas
Cara A: Patrañas bélicas; 039; Yo soy americano; Havaneres i Llavaneres; Oh, gran manitú!
Cara B: Mi oportunidad; Sra. Enriqueta; Te voy a zampar; Ei, company; Un tomb per la fira.

 K7: 5 €
 LP: 9 €

Patrañas bélicas

 

 

Ballant amb frenesí !!
De "La Salseta del Poble Sec":
Frenesí­; Dizzi Miss Lizzi; La puerta verde; Capullito de alhelí; Satisfaction; Tiempo de paso; Hasta luego cocodrilo; El bodeguero; Me voy pal pueblo; Apa anem-hi tots.
De "Sarau":
El huerfanito; Cadillac; Me lo dijo Adela; Doctor Brujo; El pequeño campesino; Cercavila; Un bonito dí­a de sol; Locas por el mambo; Nits de ball; Zapatos de ante azul; Cercavila.

CD: Esgotat

Ballant amb frenesí !!

 

 

 

Samarreta 45 aniversari
Talles XL, 2XL i M

Preu: 15 € (més despeses enviament per correu)

Samarreta 45 aniversari | Talles XL, 2XL i M

 

 


 
u.
u.
u.
u.
u.
 
u.
u. 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 14 B - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 659 79 83 09 - salseta@salseta.cat
nota legal - crèdits