Tornar a l'inici...
 
 

La Salseta se solidaritza amb la ONG Bona Voluntat en Acció del Poble Sec

Cartell del Concert

Actuarà en el concert que se celebrarà el proper dimarts dia 14 de setembre a la Sala Luz de Gas de Barcelona a partir de les 9 del vespre. Tota la recaudació íntegra del concert anirà en benefici de les activitats que promou Bona Voluntat en Acció en pro de la inclusió social i laboral dels més necessitats al Poble Sec.

El proper dimarts 14 de setembre a les 21h, fem un concert solidari per a la ONG Bona Voluntat en Acció, a la Sala Luz de Gas (C/ Muntaner 246, Barcelona).La recaptació íntegra en forma de donatiu serà per Bona Voluntat i anirà destinada al finançament dels diferents projectes de la nostra entitat.

Hi actuarà "LA SALSETA DEL POBLE SEC" i "JOAN DAUSÀ I ELS TIPUS D'INTERÉS"



Bona Voluntat en Acció és una ONG de caràcter social basada en el voluntariat, sense afany de lucre i independent, constituïda el maig de 1997. Treballem des del barri del Poble Sec de Barcelona, on fenòmens com l'atur o l'arribada de persones immigrants es donen amb força i on l'envelliment de la població, la baixa renda per càpita o el mal estat dels habitatges són problemes quotidians.

El nostre objectiu és intentar eradicar la pobresa, la marginació i l'exclusió social fomentant l'esperit de solidaritat i el voluntariat. Els nostres destinataris són: Persones desocupades, amb manca de recursos econòmics i amb poca o cap formació, Famílies monoparentals, Persones immigrants i en procés d'inclusió social, Dones víctimes de violència de gènere i Gent gran. A la nostra entitat, a més dels cursos i tallers laborals gratuïts (cursos d'alfabetització i llengua, cursos d'informàtica i cursos ocupacionals d'oficis), es reparteixen setmanalment més de 50 lots de menjar entre unes 50 famílies necessitades del barri, a més d'oferir roba de segona mà cada dimarts i productes d'higiene personal i per la casa. Bona Voluntat també compta amb un complet servei d' acollida i assessorament per a nouvinguts, un taller actiu de recerca de feina, i classes de reforç escolar per 20 nens i nenes els divendres a la tarda.

Us convidem a COL·LABORAR amb nosaltres, creiem que d'aquesta forma tots plegats aconseguirem fer que aquest món sigui més just i solidari.

Les entrades són de 15 euros, de 10 euros per joves de 18 a 24 anys i de Fila 0, també de 10 euros, pels que no hi puguin assistir.

(Els punts de venda són: a la nostra entitat i abans de que comenci el concert a la Sala Luz de Gas).



web de Bona Voluntat en Acció


 




 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 14 B - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 659 79 83 09 - salseta@salseta.cat
nota legal - crèdits