Tornar a l'inici...
 
 

La Salseta al Carnaval 2010 d'Agramunt

Per segon any consecutiu La Salseta donarà marxa al Carnaval d'Agramunt el dissabte 13 de febrer. Aquest any dedicat a Mèxic. Wey: Más tequila por favor!

Carnestoltes México Lindo Wey!
12, 13 i 14 febrer 2010.
Agramunt

- Qué ondón, Ramón, con el camarón?
- Ya viste wey, ese cabrón apenas llegó y no trajo tequila!
- Si, pinche goyetero

L'atzavara o pitera és una planta plurianual originària de Mèxic i cultivada arreu del món. L'atzavara només floreix una vegada al llarg del seu cicle vital. La planta mor després de la floració, així com també el Rei Carnestoltes després de l'última penetració. Per destil·lació dels sucs fermentats de la planta s'obté el mescal, exceptuant el tequila, que és un destil·lat amb denominació d'origen d'un àrea concreta, fet a partir de l'espècie Agave tequilana.

Divendres 12 de febrer

A les 12 del migdia. Espectacle a tots els centres escolars del MagArall. Mentre els nens i nenes canten la cançó del “Conejo de la Suerte”, es traurà una setmana de vacances de la màniga.

Per la tarda: inici del Concurs d'Aparadors i Establiments Comercials de la Villa Jalisco. Tots els comerciants i altres negocis de l'economia submergida, decoraran les seves “posadas” per tal de que en Pancho Villa pugui reposar-hi com ho fa el bon tequila.
Sorpreses enrotllades com les “fajitas” i picants com els “jalapeños” per a tots els establiments.

Guanyadors: 180 euros lliures d'impostos municipals i un pack ben complert de publicitat a Radio Sió. Participants: 2 carnets temporada cinema Casal. Ándeleeeeee!!!


VI Nit Daurada.

3er concurs de Disfresses Casolanes a les Tavernes de Villa Jalisco
A les 23 h: Concentrazión de participants a la Tasca 3 Hermanos, on Mario Moreno Cantinflas ens projectarà la pel·lícula: “Por mis pistolas!” amb l'animació del Grupo Escénico Xicano!

Tot seguit, Ruta del Poncho pel Mai Tant me late un restorán, Ciudad Kronic Juarez y sus Guajalotes i Old El Paso Dreams.
Els participants que completin el consum i l'assistència a les tavernes, quedaran invitats a un festí familiar amb “alitas de pollo”, “fajitas de gambas” i “molotes mejicanos” properament. També s'apuntaran per la patilla Bill Clinton i Mrs. Robinson amb els respectius, però amb altres plaers carnals.
(S'ha d'agafar el sobre de participació als locals col·laboradors i, un cop segellat per tots els locals, entregar-lo a qualsevol d'ells al crit de “Este osito de peluche ya se va para su estuche!”)
S'han d'aconseguir els següents segells: Tasca 3 Hermanos, Pub Mai Tant, Pub New kronic i Cerveseria Old Dreams.

Quan es tingui la butxaca buida: declaració de l'any 2010 com l'”Internacional del Consumismo”: “Consu-mismo sueldo, consu-mismo coche y consu-erte, consu-mismo trabajo”.

Dissabte 13 de febrer

A les 9 del matí: Inauguració dels nous estudis de televiSió situats l'antiga Biblioteca, amb els parlaments d'en Cantifles i el Barber de la Cantonada. Per aconseguir invitacions haureu de fer-vos unes metxes, tallar-vos les puntes o trucar al 973.39.04.21. Després del tall a la cinta, si sou il·legals, podreu passar la frontera i degustar la Xocolata desfeta proporcionada per la FAES del nostre Mèxic particular.


Durant tot el matí, la Companyia Teatredetics i la seva Rebosteria d'autor, el Cagarro, patrullaran juntament amb les “enchiladas” pels carrers de la Villa.
Cagarro: producte amb denominació d'origen creat a partir de la tradició catalana més escatològica. www.locagarro.com

Continua el Concurs d'aparadors fins les 13:00 h.
A les 13:30 es donarà el Resultat del Concurs per la Ràdio-TV 107.9 FM.
Simultàniament, Ruta del Tequila: un vermut al Móra, una cervesa al Casal, un vas de vi al Nen, una copa d'anís als Caragols i al Brasil... pernil.

A les 18h, a la Plaça Mèxic (Pl. Fondandana): Concentració de comparses, carrosses, agarradores de jarras i altres andròmines amb nines inflables al voltant del Rei Carnestoltes Pancho Villa!

Declaració de la “borranxera” com a ball oficial del Carnestoltes 2010.
Audició de la peça creada per l'ocasió pel mestre sauraelcantinfles:
“Agramunt lindo y querido sin canaleros estás,
los pájaros de las zepas lo único que os quedará”

18:30h Preparació de la maquinària, repostatge i posta a punt . Els participants que vulguin drenar la sargantilla, que vagin als serveis habilitats o no per l'ocasió (o sigui, al darrere del pavelló).

18:55h Arribada de les autoritats municipals per inaugurar i beneir els nous semàfors de la vila. Aprofitant l'ocasió es rebatejarà el nom de la cruïlla per Via Crucis dels Quatre Intermitents, més acord amb la nova situació.
18:59h Desaparició fulminant i posterior reunió clandestina de totes les forces polítiques al Pou de Gel per pactar el nou consistori, guate aquí si que hay tomate!

A les 19h Inici de la Rua amb el següent recorregut: Plaça Fondandana – Av. Catalunya – Pl. del Pou – Av. Àngel Guimerà – Av. Jaume Mestres – Av. Agustí Ros – Av. Catalunya – Plaça Fondandana.
Ojo, ojo, ojo amb la generació de la Plaça del Pou. Els ulls tot ho veuen....

A la nit, 00:30 h, al Palau de la Música (Pavelló Firal), Guateque amb
La Salseta del Poble Sec.... toma wey!! A sucar, a sucar!
Col·laboració: 200€ (ajut voluntari per finançar la propera boda de la néta de l'il·lustríssim i l'honorable mangante Don Fèlix Millet de Cabró. Si és molt cara l'entrada, podeu deixar-ho a fiar i ja passaran a pagar els seus consogres)

A les 01:45h Concentració de dos representants de cada comparsa i carrossa al mig del guateque.

A les 02:00h en . Lliurament de premis del Concurs de Comparses i Carrosses guanyadores Carnestoltes 2010.


A la 01:69h. Tangana total per denunciar que sempre guanyen “Los Mismos”. Aparició del Ranger de Texas, per intentar posar pau amb les seves camperes enllustrades. “Chuck Norris tuvo una vez una erección. No hubo supervivientes”.

Luego, últimes corrides i borranxeres a la sala i als lavabos amb Dj. JM

Tot seguit als accessos del polígon i rodalies: instal·lació de peatges per part dels lladres de l'SGAE per cobrar a totes aquelles parelles que no portin els tres rombes senyalitzats al vehicle.


 




 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 14 B - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 659 79 83 09 - salseta@salseta.cat
nota legal - crèdits