Tornar a l'inici...
 
 

la Salseta del Poble Sec amenitza el dia gran del Carnaval d'Agramunt

Imatge carnaval 2009

El dissabte dia 21 de febrer La Salseta actua al Carnestoltes Night Fever 2009 que se celebrarà a les 24:00 a la disco movie muntada per a tal efecte al Pavelló de la vila urgellenca

Carnestoltes Night Fever
Carnestoltes Night Fever
20, 21 i 22 febrer de 2009
Agramunt


Sense perspectives de futur i després de sis dies de treball setmanal, el nostre amic Tony Bony, es prepara per ser "la quintaesencia de la disco movie". Tot ell net, polit i endreçat es refrega amb la seva colònia Brummel, s'enfunda amb una camisa de flors ajustada, gavardina, "l'escanyapets" de lleopard, uns pantalons acampanats tot marcant paquet i sabates de plataforma per preparar-se per assaborir la febre del Carnestoltes...

Divendres 20 febrer

11 h, a la Disco Odisea 2001 (Pavelló Firal) Carnestoltes escolar amb
el grup d'animació "Toca la Troca" o el que puguis...amb el nou espectacle "Ni cap ni peus".

Per la tarda, comença el Concurs d'aparadors i establiments comercials que
ens oferirà uns tastets de les noves tendències psicotròpiques del mercat. En cas d'aconseguir els plaers desitjats, també es podran adquirir a un preu raonable durant aquestes dates. Per a més info adreçar-se a la plaça de l´Església núm.1


Nit. V Nit Daurada. 2n Concurs de disfresses casolanes per les discoteques de moda del moment: Mai he Beach Tanta Sorra, Dance Lucky Luke's, Revival PsicoKronic´s, Gold Night Dreams i la Taverneta del Carrer Sió. Tot aquell que hagi mamat i, per tant, aconseguit els quatre descomptes vip´s de la nit (un per disco) restarà convidat a una bacanal de dance i cassola de caragols, juntament amb totes les parelles de ball d´aquest primera nit de luxúria, sexe-konkoko-kondó i psicodèlia. No cal dir, que per més info passar per la màquina de l´institut. (pregunta: Per què no hi ha màquines expenedores de predictors?)

Dissabte 21 de febrer,
Durant tot el matí, la Companyia Teatredetics vendrà els seus “cagarros” pels carrers de la vila i els instaurarà com a producte amb Defecació Geogràfica Protegida. Tastets per al professionals del sector, perquè no ens diguin que no obrim el nostre producte més artesà a la competència.

Continua el concurs d'aparadors fins a les 13.00 h
A les 13.30 es donarà el resultat dels guanyadors per la 69Ràdio 107.9 FM que s'emportaran una nit d'hotel amb calçotada inclosa d'aquelles que sucosucoficoficoviscaviscaalbenito.
Mentres, alguns estaran a la terrassa del Mora vigilant el trànsit (no fos cas que algun ecologista temerari superés els 40Km/h) d´altres ja s'estaran preparant per la gran fartanera a base de Petazetas i Lacasitos.
A les 18h, concentració de comparses, carrosses i recipients amb tot
tipus de barreges explosives.
18.30 h Presentació i obertura de la primera ampolla de la beguda
afrodisíaca del Carnestoltes anomenada: “La mamo molt bé”
Tot seguit, Cocktail de benviguda a la Fonda dels Tres Hermanos i primeres evacuacions d'aigües residuals en punts habituals o no (mai se sap la continència d´un/a...)
18.55h Revisió judicial de calces i calçotets, tots aquells amb ferum a pet quedaran desterrats i obligats a moure el seu cul a una altra rua, no fos cas que els pixapins no puguin dormir. Solidaritat amb les esquelles i les tifes de vaca, fora el mòbbing de ciutat a l'entorn rural!

A les 19h Inici de la gran Festa amb el següent recorregut (atenció, tensió...que canvia la correguda!!): plaça de la Fondandana – av. de Catalunya – pl. del Pou – c. d'Àngel Guimerà – av. de Jaume Mestres – av. d'Agustí Ros – av. de Catalunya – plaça de la Fondandana. Vigileu de no relliscar amb les rodades de fang que deixen els toterrenys dels canaleros pel poble... això és Hollywood!
Aquest any, com a grans novetats en la desfilada es permetrà l'accés de càmeres fotogràfiques per aquells qui vulguin manifestar el seu
descontent i poder aportar proves a la Revista Sió. Des del quarter general de la plaça del Pou, ja s'està preparant un suplement especial per al mes de març.
També els Xicots d'Escaire (XX.EE) faran proves d'estupefaents als espectadors de la rua, ja que alguns l'any passat veient coses rares.

A la nit, 00.30 h, comença la gran Disco Movie de disfresses a l'Odissea 2001 amb el grup La Salseta del Poble Sec....Oh Yea!
A les 01.45h, concentració de dos representants de cada comparsa davant la pista central de la disco per fer el ball del cuquet, tu pares, jo dono i a la inversa. Alguns jugaran al Teto. La Piragua ja serà més complicada.
A les 02.00h, Lliurament fugaç de premis a les comparses i carrosses guanyadores amb el 50% de retenció per pal•liar la manca d'ingressos de la casa gran. Si no us agraden, podeu xiular i boicotejar els preliminars fins que es posi ben dura. Abstenir-se manifestants de confeti i més si en porten més al cap que als peus.
Després més marxa, fel•lacions i cunnilingus.
Fes esport, encara que estiguis en forma!
Quan convingui, acte sorpresa amb en Tony Rellomillo fins a altes hores.
Durant tota la nit, les noies assistents hauran de fer una selecció molt acurada i fixar-se en tots els passos realitzats pels nois. No es permetrà la pregunta: "anem a fotre un clau?" No! no! no!. Per adquirir un SÍ, s'ha de fer de la següent manera: "Eres tan bueno en la cama como en la pista de baile?" Això sí que és elegant!

Diumenge 22 de febrer
Durant tot el dia, al CAP i a totes les llars de la vila Festival "Resaca&Almax"
Entre 13.30 i 14h, manifestacions espontànies a CalaRosa i CalMiliodelTiberi a la recerca de la cuixa sobrera de pollastre a l'ast.
A les 19 h, a la plaça del Mercadal "La Sardinada PoPular", vigilada pel barber de la cantonada, que a cop de pinta i ruixada de laca, controlarà que cap fever dongui dos tombs seguits a la plaça.
Tot seguit, corredisses dels polítics de ca la vila a la recerca de la millor posició per sortir a la foto amb els bigotis i els dits ben sucats d´oli...tots a una al crit de “Mori el borbó!” (“Politó” disponible en una de les portalades de la plaça)
Diumenge 23 de febrer
Durant tot el dia a QUALMESVELLA “La Marató de Transfusions de Sang” per a tots els que han sofert excessos durant el cap de setmana i per als que no col•laboren mai. Servei de taxi gratuït amb sortida des de les millors barres de la vila.


 




 
SALSETA DISCOS - Av. de l'Estació, 14 B - 08150 Parets del Vallès (Barcelona) - Tel. 659 79 83 09 - salseta@salseta.cat
nota legal - crèdits